ΑΡΧΕΙΟ

 

Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2007

Γράμμα του Μ. Τσουραπά από τις Φυλακές Κορυδαλλού και του Χ. Κοντορεβυθάκη από τις Φυλακές Αυλώνας

 

http://athens.indymedia.org

Γράμμα από τις φυλακές των 2 προφυλακισμένων για την υπόθεση του Π. Φαλήρου

Είτε μας αρέσει είτε όχι υπάρχει πόλεμος. Σε αυτόν τον πόλεμο όλοι έχουν θέση. Οι «αμέτοχοι» δηλαδή αυτοί που επιλέγουν την σιωπή της ουδετερότητας, δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να συμβάλλουν στην επιβολή της κυριαρχίας.

Μη ανεχόμενοι άλλο τα εγκλήματα που ξεκινούν από τα σχολικά κελιά, τα ψυχιατρεία και τις φυλακές και συνεχίζονται μέσω του θεσμού της μισθωτής σκλαβιάς δηλαδή, του ληστρικού ξεζουμίσματος χιλιάδων εργαζομένων. Μη ανεχόμενοι άλλο μια κοινωνία που βυθίζεται στο βούρκο της καταναλωτικής μαστούρας και της μιζέριας του οχαδερφισμού. Μιας κοινωνίας που το μόνο που κάνει είναι να σκύβει το κεφάλι στην κυριαρχία επιτρέποντας τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους της νέας Ρώμης, της Pax Americana και των συμμαχικών τσατσάδων τους, που αφήνουν πίσω τους αμέτρητους θανάτους (Ιράκ, Λίβανο, Αφγανιστάν, Παλαιστίνη) στο όνομα της επιβολής του δημοκρατικού ολοκληρωτισμού.

Για τους παραπάνω λόγους επιλέξαμε να πάρουμε μέρος σε αυτό τον πόλεμο με το στρατόπεδο της επανάστασης ως αναρχικοί, γνωρίζοντας από την αρχή τις συνέπειες της επιλογής μας. Μιας επανάστασης που όπως είπε και η Λούξεμπουργκ «ξέρει να λέει ήμουν, είμαι και θα είμαι». Μιας επανάστασης που γνωρίζει μόνο την επίθεση.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολιτικούς κρατούμενους που, είτε αποδεχόμενοι είτε όχι τις κατηγορίες που τους προσάπτονται, βρίσκονται στην φυλακή.

Τέλος δε θα θέλαμε να μιλήσουμε για την υπόθεση μας ούτε να σχολιάσουμε τους ξυλοδαρμούς μας, τις διαρροές της ασφάλειας για δήθεν πληροφορίες, ούτε να ζητήσουμε τίποτα για μας, θέλουμε όμως να καταγγείλουμε την άδικη προφυλάκιση της 20χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ, η οποία δεν είχε καμία σχέση με την ενέργεια που αποπειραθήκαμε να κάνουμε.

Είναι προκλητικό να μπαίνει στη φυλακή ένας άνθρωπος 20 χρονών με μόνο στοιχείο «ενοχής» τη φιλία ενώ συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι κουμπάροι και λαμόγια τύπου λήσταρχου Τσιτουρίδη και Παπαμαρκάκη που έχουν ληστέψει 800.000.000 Ευρώ από τον Ελληνικό λαό και συνεχίζουν ανενόχλητοι τις ληστρικές επιδρομές τους.

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ MEXPΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

Μ. Τσουραπάς
Δ’ Πτέρυγα Φυλακών Κορυδαλλού

Χ. Κοντορεβυθάκης
Φυλακές Αυλώνας

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=723019