ΑΡΧΕΙΟ

 

Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2007

Απαγχονίστηκε στο κρατητήριο

 

ΕΘΝΟΣ

Απαγχονισμένος μέσα στο κελί του, στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ιλίου, βρέθηκε χθες το βράδυ 20χρονος Αλβανός κρατούμενος. Είχε κρεμαστεί από τα κάγκελα του κελιού, χρησιμοποιώντας λουρί από τσαντάκι μέσης, το οποίο παραμένει άγνωστο το πώς βρέθηκε πάνω του. Ο 20χρονος Αλβανός είχε συλληφθεί το Σάββατο μαζί με μια Ελληνίδα συνεργό του με την κατηγορία των κλοπών και ληστειών σε βάρος ανηλίκων.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=103865


ΕΘΝΟΣ online

ΕΔΕ για το θάνατο κρατουμένου


Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε η ηγεσία της αστυνομίας για την αυτοκτονία 20χρονου Αλβανού μέσα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ιλιου.

Ο Αλβανός κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος με τον ιμάντα από ένα τσαντάκι μέσης μέσα στα κρατητήρια αργά το βράδυ της Κυριακής. Ο 20χρονος είχε συλληφθεί το Σάββατο μαζί με μια Ελληνίδα φίλη του για κλοπές σε βάρος ανηλίκων.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του, δεν είχε τσαντάκι μέσης και πιθανότατα βρήκε το λουρί μέσα στο κρατητήριο. Για το λόγο αυτό γίνεται έρευνα που στρέφεται κατά του αξιωματικού υπηρεσίας και δύο αστυφυλάκων, του σκοπού και ενός ακόμα, οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία την ώρα του περιστατικού στο αστυνομικό τμήμα.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=103907